Gratis screening indicatie osteopathie

200+ beoordelingen met een gemiddelde van 9,5!
5/5

Bij Impact Osteopathie geloven wij dat het belangrijk is dat je op de juiste plek bent met je klachten. Daarom bieden wij een gratis screening aan waarin wij met je in gesprek gaan, en bekijken of osteopathie wat voor jou kan zijn. Hierin geven wij je een eerlijk advies op maat, gebaseerd op jouw specifieke situatie. De gratis screeningsdagen zijn periodiek. Een gratis screening vervangt de intake, screening en onderzoek die elke nieuwe cliënt van ons doorloopt niet. 

Wat valt er onder een gratis screening?

Tijdens de gratis screening luisteren wij naar jouw reden van bezoek, bespreken wij de klachten en stellen wij vragen. Wij zullen met een frisse blik naar je klachten kijken en er kan lichamelijk onderzoek plaatsvinden. De gratis screening duurt gemiddeld tussen de 10 en 15 minuten. Hierin zullen wij ook al jouw vragen over osteopathie, vergoedingen en de praktijk beantwoorden. Daarnaast zal er voorafgaand aan de screening een intakeformulier naar je worden verstuurd dat je kunt invullen.

Hoe maak ik een afspraak voor de gratis screening?

Je kunt hieronder een afspraak maken voor de gratis screening. Deze is gemakkelijk en direct online in te plannen op het eerste moment dat er een mogelijkheid is. Mocht er geen plek zijn op het moment dat je kunt of wilt, stuur dan een email naar info@impactosteopathie.nl. Let er wel op dat je echt kiest voor een gratis screening osteopathie, wanneer je dit niet doet zien wij dit als een reguliere intake of behandeling. Wanneer je de stappen doorloopt bij het online plannen kan dit gelukkig niet missen. Hier kun je meer lezen over onze werkwijze.

Impact door Osteopathie

Dé praktijk met impact op gezondheid door osteopathie. Wij bekijken het lichaam als geheel en gaan op zoek naar de verklaring en oplossing voor jouw klachten.