Ervaringen

Ben jij benieuwd naar alle ervaringen met ons? Hieronder volgt een hele reeks aan ervaringen die wij hebben mogen ontvangen. Hier zijn wij trots op. Mocht je na het lezen van deze ervaringen nog twijfelen, maak dan gebruik van onze gratis screening mogelijkheid. Overtuigd? Maak dan direct een afspraak.

200+ beoordelingen met een gemiddelde van 9,5!

5/5
Hij besprak duidelijk het plan, maar heeft ook een gedegen kennis! Luisterde goed naar waar ik op dat moment het meest last van had, en zette daar ook op in. Ook de interesse in het effect van (gezonde) voeding op het lichaam spreekt mij erg aan. Vind het belangrijk dat daar ook steeds meer aandacht voor is/komt.
Qualiview
Willem is een rustige man die duidelijke uitleg kan geven over de klacht, behandeling en waarom hij de dingen doet die hij doet. Hij is erg deskundig en zorgt ervoor dat ik alles aan hem durf te zeggen en vragen. Hij neemt alles wat ik zeg serieus en hij neemt mijn pijn en klachten heel serieus waardoor ik mij echt gehoord voel. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb gekregen in mijn eigen lijf.
Qualiview
Ik werd serieus genomen in mijn klachten en de aanpak werd besproken . De oefeningen waren goed te doen tijdens mijn dagelijkse activiteiten. Mijn pijnklachten en oorsuizingen zijn verdwenen. Ook de adviezen van de behandelaar hielpen mij om mijn huisarts te consulteren.
Qualiview


De therapeut heeft 'gouden handen!' Super dat de therapeut osteopathie toepast! Hij heeft mij enorm goed geholpen. Fijne therapeut in de omgang. Rustig. Luistert goed. Twijfelt niet. Slagvaardig. Komt zeer betrouwbaar over.
Qualiview
Goede expertise, hij wist meer dan mijn vorige fysio. Fijn dat hij kon kraken, hierdoor heb ik veel meer ruimte bij bewegen gevoeld. Checkte mijn grenzen hierin goed. Ik kan mijn nek weer vrij bewegen en heb ook duidelijke informatie gekregen over wat ik wel en niet kan doen qua sporten, en welke oefeningen ik kan doen.
Zorgkaart
Willem doet super zijn best om mij zo goed mogelijk te helpen. De pijn is al een al een stuk minder, dat geeft mij weer de hoop dat het (bijna) goed komt.
Zorgkaart
Willem luistert echt naar je en heeft een ontzettende positieve manier van werken.
Zorgkaart


Willem neemt serieus de tijd en legt alles duidelijk uit. Ook vraagt hij altijd of ik nog vragen heb. Ik zou deze therapeut zeker aanraden als iemand mij erom vraagt.
Zorgkaart
Dat hij alles goed uitlegde en ook niet te bang was om bijvoorbeeld mijn rug te kraken (wel in overleg met mij), terwijl ik last had van een liesblessure. Ook was hij prettig in de omgang.
Qualiview
Het is een hele leuke, sociaal , lief en geduldig persoon, die zijn vak echt heel serieus neemt. Luistert goed, vraagt door, observeert en legt de plan van behandeling goed uit! Ik kwam graag bij hem en zou zeker naar hem terug gaan.
Qualiview
ik heb weinig tot geen eerdere ervaring met pijnklachten. Willem nam mijn klachten serieus en besprak wat ik belangrijk vond. Goede uitleg over het ontstaan van de klachten; wat wel en niet wenselijk was. ook het financiële stukje was van begin af aan duidelijk
Qualiview


Ik was een jaar ervoor geopereerd aan een heupfractuur en nog steeds heel veel pijn en afwijkend looppatroon. Willem vertelde me eerlijk dat hij niet wist of het weer helemaal goed zal komen. We hebben hard gewerkt en het resultaat is boven verwachting.
Qualiview