Over ons

Waar wij voor staan!

Impact Osteopathie heeft impact op gezondheid. 

Bij Impact Osteopathie zijn wij goed in wat we doen en zijn we eerlijk en transparant. Wij staan voor een passievolle, no-nonsense aanpak. Wij zijn een praktijk vol ambitie en gedreven in ons vak.

Je bent bij ons in goede handen.

Impact Osteopathie
hoofd logo
Willem Meerveld

Mijn naam is Willem Meerveld en ik ben de trotse eigenaar van Impact Osteopathie. Mensen om mij heen omschrijven mij als sociaal, ambitieus en gedreven.

Na het opdoen van ervaring als fysiotherapeut, heb ik besloten om de vierjarige internationale master Osteopathie te gaan volgen aan de International Academy of Osteopathy in Zeist en Gent. Tijdens deze master ben ik werkzaam gebleven als fysiotherapeut.

Naast mijn werk in de praktijk en het ondernemen, ben ik graag buiten, sport ik en ontdek ik het liefst nieuwe plekken.

Osteopathie is voor mij de mooiste manier van werken, omdat het zo compleet is en dankbare resultaten bij de cliënten geeft.

Waar wij trots op zijn!

5/5

Hij is vriendelijk, geïnteresseerd en weet wat hij doet. Weet ook snel het probleem te lokaliseren en op te lossen. Kortom een hele fijne en kundige therapeut!

Qualiview
5/5

Hij is duidelijk: luistert goed ,vraagt door, geeft goede uitleg, is sociaal in omgang, zijn therapie heeft mij goed geholpen. Hij verteld enthousiast over zijn vak.

Qualiview
5/5

Willem is echt een topper voor mij. Luisterd geeft goede aandacht en behandeld je uitstekend.

Qualiview