Osteopaat Apeldoorn

200+ beoordelingen met een gemiddelde van 9,5!
5/5

Osteopaat Apeldoorn? Impact Osteopathie is gevestigd in Barneveld. Wij hebben Impact op gezondheid en fysieke klachten. Loop jij met klachten en wil je hier graag van af? Heb je langdurig klachten waarbij er nog geen resultaat is geboekt? Maak dan direct een afspraak bij Impact Osteopathie om hier verandering in te brengen. Bij Impact Osteopathie zien wij veel mensen die niet voldoende geholpen zijn met fysiotherapie of chiropractie. Osteopathie onderscheid zich door naar het hele lichaam te kijken. Wij werken met passie en doen er alles aan om jou te helpen.

Osteopathie Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een Osteopaat in Apeldoorn? Dan ben je bij Impact Osteopathie op de juiste plek. Een osteopaat bekijkt het lichaam als geheel en gaat opzoek naar de onderliggende oorzaak en relaties. Wij kijken echt verder, en met een frisse blik! Onze osteopaten hebben een (para)medische vooropleiding van minimaal vier jaar, waarna ze vervolgens een vierjarige master osteopathie aan de International Academy of Osteopathy hebben behaald.  

Osteopaat Apeldoorn, iets voor jou?

Is Osteopathie Apeldoorn iets voor jou? Wij zien veel mensen met verschillende klachten. Hiernaast volgt een lijst met klachten die wij veel zien en behandelen. Er zijn nog veel meer klachten te behandelen. 

Een osteopaat bekijkt het hele lichaam en onderzoekt of de bewegelijkheid of regio van alle structuren. Dit betekent concreet de wervelkolom, spieren, gewrichten, bindweefsel (fascia), bindweefsel rondom organen, ketens, bloedvaten, zenuwen en belangrijke structuren rondom de schedel zoals het kaakgewricht.

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je? Maak dan een afspraak of maak gebruik van onze gratis screenings mogelijkheden.

  • Nek- en rugklachten
  • Gewrichtsklachten  (bijvoorbeeld heup en knie)
  • Hoofdpijn en duizeligheid 
  • Kaakklachten
  • Sport- en andere letsels
  • Orgaanklachten (bijvoorbeeld maag-, darm- en overige buikklachten)
  • Ademhalingsklachten, bijvoorbeeld na corona
  • Voorkomen en preventie van klachten en blessures
  • Second opinions

Werkgebied Osteopathie Apeldoorn

Impact Osteopathie is gevestigd in Barneveld en heeft haar werkgebied voornamelijk in de provincie Gelderland. Onze cliënten komen uit het hele land naar onze praktijk. Ook wordt er vanuit het hele land naar ons verwezen door (para) medische specialisten. Daar zijn wij trots op.

Impact door Osteopathie

Dé praktijk met impact op gezondheid door osteopathie. Wij bekijken het lichaam als geheel en gaan op zoek naar de verklaring en oplossing voor jouw klachten. 

Gratis screening?

Bij Impact Osteopathie bieden wij je een gratis screening aan. Wij weten hoe vervelend het is om klachten te hebben. Het is belangrijk dat je op de juiste plek bent, zodat je in goede handen bent. Wij gaan voor een effectieve en duurzame behandeling.